Het Nieuws
DorpsKwis Oud Gastel PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 08 April 2018 11:18

Kiwanis Club Roosendaal organiseert de DorpsKwis Oud Gastel

DorpsKwis Oud GastelOp vrijdag 13 september, van 18:00 tot 23:00 zal er in Oud Gastel een fantastische dorpskwis plaatsvinden.

Zie https://www.dkog.nl/ voor meer informatie.

De DorpsKwis Oud Gastel wordt mede georganiseerd door stichting Gastels Belang.

Laatst aangepast op woensdag 16 January 2019 08:13

Succes 1e Kiwanis benefietdiner smaakt naar meer! PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 22 June 2017 14:39

Succes 1e Kiwanis benefietdiner smaakt naar meer!

Op donderdag 15 juni jl. organiseerde de Kiwanis Club Roosendaal in samenwerking met Unicef West-Brabant en het Da Vinci College Roosendaal het 1e Kiwanis Benefiet Diner voor en door kinderen.

De 3e- en 4e-jaars leerlingen van het Da Vinci College in Roosendaal hebben op deze avond in een voor de gelegenheid stijlvol gecreëerd restaurant voor een 50-tal gasten voor een heerlijk gevarieerd menu gezorgd. De dagelijkse opleiding werd zo op een voortreffelijke wijze in de praktijk gebracht met tal van ingrediënten, welke door lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld.

Tegelijkertijd hielpen ze hier ook andere kinderen mee.

De opbrengst van deze avond ging namelijk in zijn geheel naar het goede doel, te weten

EUR 1.500,- voor Unicef West-Brabant en EUR 1.500,- voor het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkina Faso, waar met deze opbrengst werkruimtes voor een aantal schoollokalen zullen worden aangeschaft.

Kortom; een heerlijke culinaire avond waarbij vooral de kinderen de winnaars waren.

Dat smaakt in alle opzichten naar meer!

Voorbereiding en Uitreiking cheques

Alle foto's zien van deze avond? Klik hier.

Laatst aangepast op vrijdag 23 June 2017 18:44

G Tennissers Etten doen het prima PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 26 August 2017 13:10

De NK G-Tennis resultaten voor de G-Tennis afdeling van TennisClub Etten waren uitstekend.

Iedereen heeft met veel plezier meegedaan en met veel succes.

Baries, Romy, Tanja, Daisy, Niels en Than en de Buddy's en de supporters hebben erg genoten. Hieronder wat foto's van de deelnemers
tijdens dit NK.

G-Tennis Etten op NK

Laatst aangepast op zaterdag 26 August 2017 13:21

2017 Kiwanis Benefiet Diner PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 24 April 2017 21:50

Kiwanis Benefiet Diner: Voor en door kinderen

17:00 – 21:00 Da Vinci CollegeDonderdag 15 Juni 2017

Donderdag 15 juni 2017 organiseert KiwanisClub Roosendaal in samenwerking met Unicef West-Brabant en het het Da Vinci College Roosendaal het eerste Kiwanis Benefiet Diner Voor en Door kinderen.

De 3e en 4e jaars leerlingen van het Da Vinci College zullen deze avond voor U koken en daarna uitserveren. Voor hen is dit een uitgelezen mogelijkheid om hun kunnen in de praktijk te brengen met ingrediënten die ter beschikking zijn gesteld door lokale ondernemers.

Tegelijkertijd helpen ze hier ook andere kinderen mee. De opbrengst van deze avond gaat namelijk in zijn geheel naar het goede doel, te weten: Unicef West-Brabant en naar het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkino Faso waar we met deze opbrengst de inrichting van een aantal schoollokalen zullen aanschaffen.

Voor u een uitgelezen mogelijkheid om in een gezellig netwerk te genieten van een heerlijk avond waarbij vooral de kinderen de winnaar zijn.

Wij nodigen u van harte uit voor deze avond en hopen u mede namens de kinderen te mogen begroeten.

Een couvert kost € 50,- per stuk inclusief.

Laatst aangepast op dinsdag 04 July 2017 10:58

Overhandigen trainingspakken aan G-Tennis PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 15 April 2017 10:44

G-TENNISTEAM VAN TENNISCLUB ETTEN ONTVANGT NIEUWE
TRAININGSOUTFITS VAN KIWANIS CLUB ROOSENDAAL

Het nieuwe tennisseizoen is voor het G-Tennisteam van Tennisclub Etten in alle opzichten goed en sportief begonnen.

Op zaterdagochtend 15 april, de eerste dag van het nieuwe speelseizoen, heeft Kiwanis Club Roosendaal op tennispark ‘De Koekoek’ van Tennisclub Etten in totaliteit 16 nieuwe trainingsoutfits uitgereikt aan de tennissers en begeleiders van het G-tennisteam.

Daarmee kwam de lang gekoesterde wens van dit tennisteam met daarin spelers met een verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een lichamelijke beperking, uit.

Voortaan zullen zij dus uniform bij de tennistrainingen en lokale en landelijke wedstrijden verschijnen. Succes verzekerd!

Uitreiking trainingspakken

Laatst aangepast op dinsdag 18 April 2017 19:14