Kiwanis Kring Kids 2016 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Roeland Lengers
maandag 13 June 2016 23:00

Kiwanis Kring Kids 2016: zondag 10 juli 2016

In samenwerking met Schouwburg de Kring organiseerde Kiwanis Club Roosendaal op zondagmiddag 10 juli 2016:

Kiwanis  “KRING KIDS”  biedt op zondagmiddag 10 juli 2016 van 14.00 – 17.00 uur, kosteloos een podium aan jongeren tussen 6 en 18 jaar met een muzikaal talent en/of ambitie op het gebied van zang,  instrumentale muziek en dans. Een unieke kans om een keer op een groot podium te kunnen optreden.  Er is geen vakjury, maar het publiek kan zelf per categorie een winnaar aanwijzen.

Er zal vooraf een selectie worden gemaakt uit alle aanmeldingen. De optredens duren maximaal 10 minuten en alle stijlen zijn mogelijk. Beleef een prachtige middag met aansluitend een afterparty met DJ en loterij.

KringKids, het begin van een nieuwe traditie!

Wie konden zich aanmelden?

• Jongeren van 6 t/m 18 jaar.
  • Individuen, groepen, bands etc. met een muzikaal talent en/of ambitie op het gebied van zang, dans en instrumentale muziek.

Hoe aanmelden?

• Aanmelden kan tot en met 25 juni 2016. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier onderaan deze pagina (nu verwijderd).
  • Stuur daarna een video van je optreden. Hoe je dit moet doen staat in de e-mail die je krijgt na aanmelding.
  • Uit de aanmeldingen zal, zoals hiervoor vermeld, een selectie worden gemaakt. Het is dus bij voorbaat niet meteen zeker dat je wordt uitgekozen. Houd hier wel rekening mee om een eventuele teleurstelling te voorkomen.
  • Vóór 28 juni a.s. ontvang je definitief bericht of je mee mag doen!

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de schouwburg kunnen binnenkort worden besteld via de website van Schouwburg de Kring. Alle vrienden, familieleden, klasgenoten etc. zijn van harte welkom!
    Kaarten zijn € 5,00 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen. Beide inclusief servicekosten voor garderobe, consumptie en administratie.

Opbrengst gaat naar het goede doel!

Logo NGSKKiwanis Club Roosendaal organiseert al jaren evenementen met een culturele inslag, om op deze manier geld in te zamelen voor kinderdoelen in de regio. De opbrengst van Kiwanis Kring Kids komt dit jaar ten bate van Theaterwerkplaats Tiuri en zal worden verdubbeld door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).

Meer informatie en contactgegevens

Voor alle vragen over Kiwanis KringKids kun je terecht op het e-mail adres  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Aanmeldformulier:

Nu uitgeschakeld. Tot de volgende keer!

Laatst aangepast op maandag 14 November 2016 18:36