zondag 21 November 2010 14:41

Wijnproject 2012 - 2013

Ook dit jaar verzorgt Tudernum 2011Kiwanis Roosendaal een wijnproject. Dit jaar hebben we wederom de hand weten te leggen op een partij uitmuntende italiaanse wijnen. Het gaat dit keer om de Sangiovese D.O.C. Colli Martani 2009 van de Cantina Tudernum uit Umbrie. Dit is een meer dan uitstekende rode wijn.
Speciaal voor de liefhebbers van witte wijn hebben we de “Grechetto di Todi” aan ons assortiment toegevoegd. Deze wijn is gemaakt van een specifieke variëteit van de Grechetto druif. Deze authentieke druif uit Umbrië wordt wereldwijd geapprecieerd voor haar unieke eigenschappen. Deze DOC wijn onderscheidt zich door haar licht zachte smaak met een delicate amandel afwerking.
Op de website www.tudernum.it is meer informatie te vinden over deze wijn (Italiaans, maar nu ook Engels).
De prijs voor een doos van 6 flessen (rood of wit) zal weer 40 euro bedragen. De opbrengst van dit project zal, zoals u van ons gewend bent, naar een goed doel gaan.
Interesse in deze wijn? Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we handelen het verder af.

 

Wijnproject 2010

Kiwanis Roosendaal start dit jaar met een wijnproject. We hebben de hand weten te leggen op een partij uitmuntende italiaanse wijn. Het gaat om de Belforte 2007 van de Cantina Tudernum uit Umbrie.

Op de website www.tudernum.it is meer informatie te vinden over de wijn (enkel Italiaans).

De prijs voor een doos van 6 flessen zal 40 euro bedragen. De opbrengst van dit project zal, zoals u van ons gewend bent, in zijn geheel naar een goed doel gaan.

Inschrijven op deze wijn is niet mogelijk, het wordt in de vriendenkring verspreid.

 

Fruitactie 2011

Omdat Kiwanis Roosendaal in 2011 haar 40 jarig jubileum viert, wil de club door middel van een ludieke actie haar dank betuigen aan de Roosendaalse bevolking en het bedrijfsleven.

In lijn met onze doelstelling: ‘het bevorderen van het lichamelijk en geestelijk welzijn van kinderen’ heeft de club het idee opgevat om in week 8 van 2011 fruit (bananen en kiwi’s) uit te delen op de scholen.

Voor alle leerlingen is in principe een persoonlijk fruitpakketje beschikbaar. In groep 3/4 willen we dat graag met een delegatie van Kiwanis Club Roosendaal persoonlijk overhandigen, met een kort verhaaltje over gezond eten en de herkomst/betekenis van de Kiwi en de banaan.

Voor scholen: we hebben een stukje voor in de schoolkrant voorbereid. U dient nog wel de datum aan te passen.

Voor de pers: het persbericht is week 3 / 4 aangeboden aan diverse media.

De pers heeft het volgende over deze actie gemeld:

De eerste presentaties zijn al gegeven! Kinderen vinden vooral de eerste plaatjes van de kiwi's en de bananen erg leuk. Kijk op de foto-website voor de foto's!

Na afloop van de actie zijn de volgende zaken in de pers opgenomen:

Er is ook nog een draaiboek dat het wat makkelijker maakt om de presentatie te geven. Download draaiboek hier.

 
Trommelaeren van Roesendaele PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
maandag 18 October 2010 19:37

Feestelijke onthulling van het monumentaal kunstwerk van kunstenaar Leon Vermunt. Het kunstwerk gemaakt ter herinnering aan de roemrijke drumband De Trommelaeren van Roesendaele bestaat 19 manshoge figuren gesneden uit staal. Kiwanis Roosendaal heeft een financiële bijdrage geleverd aan dit kunstwerk.

 

Meer informatie over De Trommelaeren? Zie Wikipedia.

Zie hier voor een foto-impressie van de beelden.

Laatst aangepast op maandag 18 October 2010 19:39
 
Draaiorgeldag 2009 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
maandag 18 October 2010 19:25

Op koopzondag 27 september 2009 heeft Kiwanis Club Roosendaal voor de 9e keer op rij de jaarlijkse draaiorgeldag georganiseerd.

Voor een foto-impressie kunt u kijken op: Draaiorgel website.

Laatst aangepast op maandag 18 October 2010 19:36
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 7