Kiwanis Fruit Actie 2013 persbericht PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
donderdag 14 March 2013 13:24

PERSBERICHT

GRATIS FRUIT SMAAKT NOG LEKKERDER

KIWANISCLUB ROOSENDAAL DEELT GRATIS FRUIT

UIT AAN ALLE BASISSCHOOLKINDEREN

Twee ons groente en twee keer fruit, dan hou je het een stuk langer uit”.

Toch eten sommige kinderen nooit fruit. Vandaar dat Kiwanis Club Roosendaal, samen met zusterclub Kiwanis Wouw-Zoomvliet wederom een fruitactie gaat organiseren om de kinderen te wijzen op het belang van gezond eten en de gevaren van obesitas.

Voor alle 8.000 basisschoolkinderen in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Kruisland en Oud-Gastel is een gratis fruitpakketje beschikbaar, bestaande uit een appel van Vogelaar Vredehof, een banaan van Turbana en een Zespri kiwi.

Laatst aangepast op donderdag 11 April 2013 14:50
Lees meer...
 
Stichting Kinderen Doen Mee PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
donderdag 10 January 2013 15:33

De stichting ‘Kinderen Doen Mee’ ontplooit activiteiten ten behoeve van kinderen die opgroeien in gezinnen die leven op het sociale minimum en vaak dientengevolge geen of beperkte maatschappelijke participatie kennen. Het pakket van activiteiten dat door de stichting wordt aangeboden bevat o.a. een Sinterklaasmiddag en een verwenpakket met kerstmis/oudjaar.

Bij de ontplooiing van hun activiteiten is de stichting in hoge mate afhankelijk van subsidie van de gemeente. De bijdrage van de gemeente is echter door de huidige bezuinigingen weggevallen. Uitgaande van ons motto ‘Serving the Children of the World’ heeft Kiwanis Club Roosendaal zich het lot van deze kinderen en de gezinnen aangetrokken en ondersteuning verleend, waardoor het Sinterklaasfeest en het kerstpakket toch konden worden gerealiseerd.

 
Kiwanis Roosendaal sponsort Sinterklaas PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
dinsdag 08 January 2013 19:53

Afgelopen jaar heeft Kiwanis Club Roosendaal het mogelijk gemaakt om de intocht van Sinterklaas in Roosendaal door te laten gaan.

Met een substantiële bijdrage aan de boothuur heeft KC Roosendaal ook deze dag voor kinderen weer vrolijk laten verlopen.

Laatst aangepast op dinsdag 08 January 2013 19:58
 

Meubels voor zorgboerderij DeesDoenDa

Stoelen voor de zorgboerderijVrijdag 18 november 2011 zijn de door Kiwanis Club Roosendaal gesponsorde stoelen en tafels afgeleverd en geplaatst bij zorgboerderij DeesDoenDa.

Tevens heeft Kiwanis Roosendaal de herinrichting van de website van de stichting verzorgd.

 

Lees meer...
 

Wijnproject 2011

Ook dit jaar verzorgt Tudernum 2011Kiwanis Roosendaal een wijnproject. Dit jaar hebben we wederom de hand weten te leggen op een partij uitmuntende italiaanse wijn. Het gaat dit keer om de Sangiovese D.O.C. Colli Martani 2009 van de Cantina Tudernum uit Umbrie.

Op de website www.tudernum.it is meer informatie te vinden over deze wijn (Italiaans, maar nu ook Engels).

De prijs voor een doos van 6 flessen zal weer 40 euro bedragen. De opbrengst van dit project zal, zoals u van ons gewend bent, naar een goed doel gaan. Het goede doel dat we hiervoor dit keer hebben uitgekozen is woonzorgboerderij en stichting DeesDoenDa.

Interesse in deze wijn? Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we handelen het verder af.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 7