Kiwanis Kring Kids groot succes! PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 18 May 2014 23:00

Kiwanis KringKids 18 mei 2014: een groot succes!

Deels overgenomen van BN DeStem, d.d. 19 mei 2014:

De eerste editie van Kring Kids, een door Kiwanis georganiseerd open podium voor regionaal talent in schouwburg De Kring, was zondagmiddag ondanks het mooie weer een daverend succes. Voor de foto's van deze schitterende dag dient u hier te klikken.

"Het is bedoeld als een soort CUMA, maar dan voor kinderen", vertelt Olav Postumus, die met Richard Guit en Ronald Verhaard de ruim dertig optredens presenteerde. De ongeveer 100 deelnemers – bestaande uit solotalentjes, duo's, trio's of hele groepen – zongen, speelden en dansten € 2743,75 bij elkaar voor een goed doel. "Zoals bijna altijd betreft het een goed doel gericht op kinderen", legt Kring Kids organisator Vincent van Schaik uit. "Dit initiatief leek ons een prima aanvulling op de Korenslag, maar dan nu door en voor kinderen."

Van Schaik benadrukt dat Kring Kids uitsluitend een podium is en géén talentenjacht. "Wij zijn geen deskundigen om zoiets te beoordelen. Alle kinderen zijn in feite winnaar, omdat ze hier niet alleen hun talent tonen, maar dit ook doen om andere kinderen te helpen."

Het publiek bepaalde de winnaars door geld op hen te doneren. De talenten die het meeste geld inzamelden, wonnen dus. Het geld is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek dat zich richt zich op het ontwikkelen en inzetten van virtual reality games voor kinderen van 4 tot 9 jaar om ADHD te diagnosticeren.

Meer artikelen in de pers:

Meer foto's zijn te vinden op de foto website van Kiwanis Club Roosendaal.


Laatst aangepast op vrijdag 23 May 2014 07:02
 
Kiwanis Kring Kids gaat van start! PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 03 February 2014 23:00

Kiwanis KringKids 18 mei 2014

In samenwerking met Schouwburg de Kring en muziekcentrum van Gorp organiseert Kiwanis Club Roosendaal, zondagmiddag 18 mei 2014:

 

KringKids poster

 

Kiwanis  “KRING KIDS”  biedt op zondagmiddag 18 mei 2014 van 14.00 – 17.00 uur,  kosteloos een podium aan jongeren tussen 6 en 18 jaar met een muzikaal talent en/of ambitie op het gebied van zang,  instrumentale muziek en dans. Een unieke kans om een keer op een groot podium te kunnen optreden.  Alle podia in Schouwburg de Kring zijn hiervoor beschikbaar.  Er is geen vakjury, maar het publiek kan zelf per categorie een winnaar aanwijzen.

Er zal vooraf een selectie worden gemaakt uit alle aanmeldingen. De optredens duren maximaal 10 minuten en alle stijlen zijn mogelijk. Beleef een prachtige middag met aansluitend een afterparty met DJ en loterij.

KringKids, het begin van een nieuwe traditie!

Wie kunnen zich aanmelden?

  • Jongeren van 6 t/m 18 jaar.
  • Individuen, groepen, bands etc. met een muzikaal talent en/of ambitie op het gebied van zang, dans en instrumentale muziek.

Hoe aanmelden?

  • Aanmelden kan tot en met 1 mei 2014. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier onderaan deze pagina.
  • Stuur daarna een video van je optreden. Hoe je dit moet doen staat in de e-mail die je krijgt na aanmelding.
  • Uit de aanmeldingen zal, zoals hiervoor vermeld, een selectie worden gemaakt. Het is dus bij voorbaat niet meteen zeker dat je wordt uitgekozen. Houd hier wel rekening mee om een eventuele teleurstelling te voorkomen.
  • Vóór 5 mei a.s. ontvang je definitief bericht of je mee mag doen!

Kaartverkoop

    Toegangskaarten voor de schouwburg kunnen worden besteld via de website van Schouwburg de Kring of rechtstreeks via de volgende link: www.dekringroosendaal.nl/detail/1821/kringkids. Toegangsprijs toeschouwers  € 10,00 (inclusief 1 consumptie en garderobegebruik), kinderen tot 12 jaar € 7,50.  Alle vrienden, familieleden, klasgenoten etc. zijn van harte welkom!

Opbrengst gaat naar het goede doel!

Kiwanis Club Roosendaal organiseert al jaren evenementen met een culturele inslag, om op deze manier geld in te zamelen voor kinderdoelen in de regio. De opbrengst van Kiwanis Kring Kids komt ten bate van onderzoek naar een betere diagnostiek en behandeling van ADHD.

Meer informatie en contactgegevens

Voor alle vragen over Kiwanis KringKids kun je terecht op het e-mail adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Aanmeldformulier:

Sorry, je kunt je niet meer aanmelden, het programma zit vol!

Laatst aangepast op maandag 05 May 2014 07:16
 
Stichting CliniClowns PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
dinsdag 17 December 2013 14:37

Kiwanis Club Roosendaal ondersteunt van harte "Toet", de knuffel van de CliniClowns

Een vriendin van ons is werkzaam als vrijwilligster bij de CliniClowns Nederland. Zij heeft ons voorgesteld aan Toet.

Toet is de knuffelmuis van CliniClowns. Toet kost 5 euro waarvan 3 euro ten goede komt aan het werk van CliniClowns.

Wie wil een Toet bestellen om zo de CliniClowns te ondersteunen bij hun goede werk?

Er zijn 3 kleuren.

Voor meer informatie over Toet en waar je deze kan kopen (ook in Roosendaal), zie: http://www.cliniclowns.nl/knuffel/.

Toet

Laatst aangepast op dinsdag 17 December 2013 14:45
 
maandag 11 November 2013 23:00

Wijnproject 2013 - 2014

Tudernum 2011

Dit jaar verkoopt Kiwanis Club Roosendaal weer 2 fantastische wijnen voor een bedrag van € 40,- per doos van 6 flessen. We hebben dit jaar wederom de Sangiovese DOC van het Italiaanse Cantina Tudernum. Voor de witte wijn is onze keuze gevallen op een Sauvignon Blanc van het Zuid Afrikaanse wijnhuis D’Aria.

Cantina Tudernum is een wijnhuis in het hart van Umbrië, net buiten het pittoreske stadje Todi, ca. 40 km ten zuiden van Perugia. Eén van de wijnen die Tudernum produceert is de “Sangiovese D.O.C.“, een Sangiovese van de Colli Martani. Het is een D.O.C. wijn die voornamelijk gemaakt is uit Sangiovese met toevoeging van ca. 15% Merlot. De wijn is 6 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Het resultaat is een stevige “eetwijn” met een robijnrode kleur en een bouquet van rijp fruit (bosbessen en bramen) met een licht vanille aroma.

Speciaal voor de liefhebbers van witte wijn hebben we de “Music by D‘Aria” aan ons assortiment toegevoegd.  Deze Sauvignon Blanc is een frisse, heldere wijn met tropische fruit aroma's en smaken en hints van kruisbessen. Hoewel de wijn ideaal is om als zomerwijn van te genieten is hij ook uitstekend te combineren met lichte maaltijden, waaronder delicate visgerechten.

De wijn wordt u aangeboden door Kiwanis Roosendaal. “Serving the children of the world”, dat is het motto van de leden van de Kiwanisclubs in meer dan negentig landen. De Kiwanis trekken zich het lot aan van kinderen, overal ter wereld. Zij spannen zich in om door middel van acties en donaties gelden bijeen te brengen teneinde, daar waar overheid en hulporganisaties geen bijdrage (kunnen) leveren, ondersteuning te kunnen bieden.

De opbrengst van deze wijnactie gaat dan ook, in lijn met ons motto, in zijn geheel naar een aantal geselecteerde goede doelen.

Dit jaar is ons hoofddoel Stichting “Het Raakt U”.  De doelstelling van deze stichting is het financieren en organiseren van activiteiten voor kinderen in West-Brabant (regio Bergen op Zoom tot en met Tilburg) met een beperking, om zodoende de leefkwaliteit te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan een zwemdag of een dagje sleeën in de sneeuw. Voor meer informatie kunt  u terecht op www.hetraaktu.nl.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze fantastische wijnen en tegelijkertijd het  goede doel willen steunen, dan kunt u contact met ons opnemen op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Kiwanis Fruit Actie 2013, resultaten PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
donderdag 11 April 2013 13:24

KIWANISCLUB ROOSENDAAL DEELT GRATIS FRUIT

UIT AAN ALLE BASISSCHOOLKINDEREN

Twee ons groente en twee keer fruit, dan hou je het een stuk langer uit”.

De fruitactie is wederom een succes.

Foto's? Zie https://picasaweb.google.com/101756896256074834633?feat=email

Video? Zie http://www.youtube.com/watch?v=_zWp4RaqMd0

Reactie van een moeder:

Misschien leuk om te weten dat zowel Angelina als Marlon zeer enthousiast waren over 'de meneer' die veel over fruit was komen vertellen.

Dus goede actie. Bedankt, ook voor het verse fruit.

Reacties op Facebook van de Klimroos:

Voor alle 8.000 basisschoolkinderen in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Kruisland en Oud-Gastel was een gratis fruitpakketje beschikbaar, bestaande uit een appel van Vogelaar Vredehof, een banaan van Turbana en een Zespri kiwi.

De presentatie staat op Dropbox, en kan hier gevonden worden:

https://www.dropbox.com/s/og6jyv58s7nla7y/20130404_fruitactie%202013_versie_FINAL.zip

Je moet de drie bestanden die in dit zip-bestand zitten naar dezelfde folder kopieren, dan kun je de PPT opstarten. Zorg dat je macro's/ActiveX activeert bij openen PPT, anders draaien de wereldbollen niet...

Zie ook het persbericht.

Laatst aangepast op zondag 28 April 2013 19:17
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 7